Womás duguláselhárítás, avagy mikor kell egy duguláselhárításhoz woma!

Nagyon sokféle dugulás létezik. A legtöbb esetben a szennyvízhálózatba kerülő konyhai zsír, popsi törlőkendő, ételmaradék, építési törmelék, WC papír túlzott használata, vagy a csatorna nem megfelelő lejtése okozza.

A duguláselhárításához több fajta gép létezik: a szívó-nyomó pumpa , a gépi spirál, avagy a csőgörény, és a woma. Mindegyik eszköz más dugulás megoldásában lesz a megoldás.

A puma a kisebb dugulások elhárítására való, például, mikor a szifonban megáll a szenny, egy könnyed mozdulattal azt eltávolíthatjuk vele.

A gépi spirál már a keményebb lerakódások eltávolítására való eszköz, álatlában épületen belüli kisebb dugulásoknál használjuk. Ezek a dugulások a WC, mosogató, mosdó, zuhanyzó, ejtővezetékek és a belső fő vezetékekben fordulnak elő. Ez a gép nem piszkol, van hozzá védőcső, így könnyen megoldhatjuk vele az épületen belüli dugulásokat.

Ha ezek az eszközök nem segítenek akkor jön a WOMA!

A woma egyspeciális duguláselhárító, csatornamosó eszköz. Magasnyomással dolgozik, így kihasználva a víz erejét.

A WOMA működése a következő:
Egy benzin vagy diesel motor megfelelő áttétel segítségével meghajt egy szivattyút.
A szivattyú egy magas nyomású tömlőn keresztül juttatja el a vizet a womafejhez.

A womafej megfelelő szögben juttatja ki magából a magas nyomással, akár több száz bár nyomású folyadékot, mely percenkét több száz liter is lehet. Ez az erő és folyadékmennyiség a komolyabb ipari gépeknél a szükség arányában szabályozható! A folyadék mennyisége és a hatalmas erő képes arra, hogy a csatornában felgyülemlett és már letapadt iszapot, vagy építési törmeléket szinte folyadék halmazállapotúvá tegye. Az így felhigított lerakódás már képes arra, hogy szabadon távozzon a csatornából.

Ennek köszönhetően, létezik egy szerszám a gyökérvágó fej, mely a víz segítségével a fák gyökérzetét is ki tudja vágni a csatornából. Ilyen fejjel mi is rendelkezünk, és már sok esetben használtuk nagy sikereket elérve.

A womás duguláselhárítást, javarészt épületen kívül alkalmazzuk. Épületen belül csak nagy rutinnal és szakértelemmel használható! Cégünk 3 woma géppel áll az Ön rendelkezésére. 3,5 tonnás kisteherautóink még a szűk belvárosi utcákban is könnyen behajtanak. A belvárosi pincék dugulásaihoz tökéletes megoldást nyújtanak. Kisebb és közepes csatornahálózat tisztításához tökéletesen elegendő!

Amennyiben szüksége van ránk, hívjon bizalommal!

HÍVÁS