Cégünk 1988-óta folyamatosan foglakozik a womás csatornatisztítással és a magasnyomású csatornatisztító géppel történő duguláselhárítással és a kamerás csatornavizsgálattal. Kis családi vállalkozásunk immár több tíz éves tapasztalattal áll az Önök rendelkezésére. Szolgáltatásainkat éjjel és nappal Budapest, Pest megye, Fejér megye és Nógrád megye egyes területein végezzük.

Eleinte egy kis teljesítményű woma csatornatisztító géppel és egy tűzcsap segítségével végeztük a csatornatisztítást. Ma már, nagy cégek által is elismert gépekkel rendelkezünk. Vannak esetek, amikor Ők ajánlanak minket, ha olyan feladatot kapnak, amihez az általuk használt gépek nem alkalmasak. Méretrét tekintve ez egy 3,5t alatti össztömegű kisteherautóra szerelt csatornamosó berendezés. Folyamatosan karbantartott és mindig a legmodernebb fejlesztésű berendezésekkel állunk az ügyfeleink rendelkezésére gyors szolgálatunk segítségével. A fejlesztések, ma már elengedhetetlenek a tökéletes munkavégzéshez.

Célunk az elégedett ügyfelek számának növelése és a tökéletes munkavégzés által szaporodó, szájról szájra történő reklámok elérése, valamint az elégedett ügyfelek ajánlása!

Tudjuk, hogy manapság nagyon fontos a jó reklám, ami csak jó reklám szakemberek segítségével oldható meg, ez manapság nagyon sok pénzbe kerül! Így a tökéletes munkánk gyümölcseként mi is örülünk az ingyen reklámnak! Ezt csak akkor érhetjük el, ha megfelelő hozzáállással, tökéletes munkáért csak annyi pénzt kérünk, amennyit a munkára fordított idő és a géphasználat megkíván.

Kívánom, hogy találjuk meg egymásban az üzleti partnert!

Amennyiben minket választ a probléma megoldására, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni!