Fontos! A kamerás csatornavizsgálatról felvételt csak abban az esetben készítünk és őrizzük meg, amennyiben Önnek szüksége van rá! Kérjük igényét előre jelezze! Utólag nem áll módunkban elvégezni a felvétel elkészítését, csak abban az esetben, ha Ön újra megrendeli a szolgáltatást!

Cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll minden kedves ügyfele rendelkezésére:

Womás csatornatisztítás: Magasnyomású, benzinüzemű woma csatornatisztító berendezéssel. Magasnyomású csővezeték hossza: akár 250-300 méterig toldható. Működés közben akár 300bár víznyomással tisztítja ki a szennyvízcsatornát. Kitakarít mindent, ami a rendeltetésszerű használatot akadályozná.

Gépi spirálos duguláselhárítás, csőgörény:

Rothenberger R600 csatorna tisztítógép egyedileg tovább finomított változata.


Ridgid K50 csatornatisztítógép

Ridgid KM1500 a legnagyobb csőgörény a piacon. Csatorna gyökérmentesítésére használjuk.

több méretű spirállal ( 8-10-16-22-32 )és az összes létező tisztító, fúró és vágó éllel és fejjel állunk a rendelkezésére a dugulás megszüntetése érdekében. A cél érdekében, még egyénileg kifejlesztett tisztítófejek is állnak a rendelkezésünkre, hogy Ön nem maradjon segítség nélkül!

Kamerás csatornavizsgálat: 20mm-től akár 2000mm-ig tudjuk vizsgálni a szennyvízcsatornát, igény esetén színes felvételt készítünk a vizsgálat eredményéről. Lejtésről diagramot nyomtatunk a helyszínen, amit lejtési jegyzőkönyvvel támasztunk alá.
Kameráink átmérői:
mosdó, mosogató, és kisebb csővezetékek kamerás vizsgálatához: 15mm, 17mm, átmérőjű száloptikás csatornakamerát használunk.
eső elvezető, WC, kisebb gerincvezetékek vizsgálatához 35mm, 42mm átmérőjű száloptikás csatornavizsgáló kamerát használunk
A nagyobb 110-200mm átmérőjű vezetékeket az 54mm kamerás csatornavizsgáló berendezéssel, míg az e fölötti átmérőjű vezetékeket már az Önjáró kamera képes tökéletesen belátni. Az Önjáró kamera feje forgatható, így a bekötések is jól vizsgálhatóak.
HD felbontású felvételt tudunk készíteni, mely tökéletesen visszaadja az eredményeket.

Csatornaszag felderítés: Egy lakásban igen fontos szerepet játszik az otthoni légkör a közérzet, és a családi hangulat. Fontos hogy ezeket ne zavarja meg semmi, főleg ne a csatornaszag. Ha ez az elviselhetetlen bűz csapja meg az orrát mikor hazaér, már nem is olyan kedvvel megy haza, mint az előtt. A csatornaszagot nem minden esetben a dugulás előjeleként kell betudnunk és azonnal duguláselhárító szakembert sem kell hívni. A légbeszívó szelep sem mindig oldja meg ezt a problémát. Azt ajánlom, hogy ne is ezen gondolkozzon, hogy mit tegyen annak érdekében, hogy ne érezze ezt a bűzt, hanem hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy a szennyvízcsatorna tömített legyen. Fontos a tömítettség! A tömített csatornából nem jönnek fel a baktériumok, és a bacilusok és a fertőzés veszély sem fenyegeti majd Önt. Nagy szakmai tapasztalattal állok rendelkezésére, a csatornaszag megszüntetés vagy felderítés területén.

Vízszivattyúzás: Hatalmas felhőszakadások alkalmával sok esetben előfordul, hogy a garázst, vagy a liftaknát elönti a szennyvíz vagy az esővíz. Ilyen esetekre találtuk ki ezt a szolgáltatásunkat a víz szivattyúzást. A szivattyúzást elektromos és benzin üzemű ipari teljesítményű szivattyúkkal végezzük.

A kamerás csatornavizsgálatnak több hasznos funkciója van! Alap funkciója, a csatornahálózat belső vizsgálata, felderíteni a belső állapotát, az esetleges csőtöréseket és a repedések helyének felkutatásában áll rendelkezésünkre.

De mire is jó még ez a készülék, a csatornakamera?

Fontos szerepe van a lejtési szög felmérésében, hogy milyen lejtése van a föld alatt a vezetéknek a föld alatt. Ehhez a vizsgálathoz nem minden esetben kell beépített szögmérő. A jó szakember hamar kiszúrja a látottak alapján, hogy hol is lehet a hiba.

A kamerás csatorna vizsgálat elengedhetetlen segédeszköze a csatorna rákötésnek. Pontos képet kapunk arról, hogy milyen irányba megy a vezeték a föld alatt, és hogy szükség esetén hol kell majd a csatornát rákötés esetén kiásni.