Mint ahogyan azt már több cikkünkben is említettük, a woma, vagy womás csatornatisztítás a dugulás elhárításának leghatékonyabb formája, nem is véletlenül, hiszen nincs olyan dugulás, amivel ez a kis masina ne tudna kesztyűs kézzel elbánni.

Mi a titok?

A woma titka az egyszerűsége, ugyanis működésének sikere a magas nyomáson keletkezett erős vízsugárban rejlik, mely minden lerakódást, szennyeződést képes kimosni a lefolyórendszerből, anélkül, hogy károsítaná a csöveket. Legyen szó homokról, sóderről, porról, iszapról, a woma minden helyzetben segítséget nyújt, akkor is, ha a többi duguláselhárító berendezés csődöt mondott.

A woma másik titka, hogy az elképesztő nyomás mellett képes (géptípustól függően) 30 litertől kezdve akár több száz liter vizet a csatornába lövellni percenként, mely olyan erővel fúrja át magát az akadályokon, mint amilyenre semmilyen más duguláselhárító eszköz nem képes.

Lehet hatékonyabb?

A womás csatornatisztítás hatékonysága tovább növelhető, ha a beavatkozás előtt egy szonda végigpásztázza a szennyvízvezetéket, pontosan felmérve annak állapotát. A kamerás csatornavizsgálat után munkatársaink pontosan tudják hol és mi okozza a problémát, így aztán a nagynyomású csőmosót a lehető leghatékonyabban tudják alkalmazni. Ha megvan a dugulás helye, centiméterre pontosan oda tudjuk irányítani a mosófejet és addig dolgozunk vele, amíg a csatornában lévő szennyeződést ki nem mosta.

Házon belül is alkalmazható?

A womát elsődlegesen kültéri dugulások esetén szoktuk alkalmazni, ám előfordulnak olyan esetek is, amikor a spirálos duguláselhárítás csődöt mond (például a nedves törlőkendők, idegen tárgyak, építkezési törmelék, zsírlerakódás által keletkezett duguláskor). Ilyenkor kellő odafigyeléssel, szakértelemmel és körültekintéssel a házon belül is alkalmazhatjuk a womát, de csakis szakértőkre bízva a feladatot, ugyanis a nagy nyomás miatt hatalmas károkat okozhat, melynek elhárításához sokszor bontásra van szükség.

Nagyobb átmérőjű csöveket is képes megtisztítani?

A válaszunk az, hogy igen, hála a legújabb magasnyomású csatornamosó gépünknek, mely akár a 2 méter belmagasságú helyekre is befér, ezzel lehetővé téve többek között a mélygarázs csatorna zsírtalanítását!

Csődöt mondott a spirál, a csőgörény és az összes házi praktika?

Ne pánikolj, ránk számíthatsz! Tárcsázd a kapcsolat menüpont alatt található telefonszámunkat és mi gyors kiszállási idővel elhárítjuk a legmakacsabb dugulást a woma segítségével! Kíváncsi vagy aktuális állásajánlatainkra? Kövess minket Facebook oldalunkon, ahol havonta megjelenő cikkeink mellett megtalálod álláshirdetéseinket és a vállalkozásomat érintő változásokat is!