Göd, Gödöllő, Gyál, Monor, Nagykáta, Dunakeszi, Szentendre, Leányfalu, Vecsés, Leányfalu, Tahitótfalu, Üröm, Budakalász, Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi, Fót, Páty

Ha azt kérdezed dugulás, azt válaszolom woma. Ha azt kérdezed ki az a woma, azt mondom nem ki, hanem mi. Mi a womát használjuk, ha jelentősebb dugulást kell elhárítani. Mert szükséges még egy fontos dolgot leszögezni: ahol van szennyvíz, ott előbb vagy utóbb, de dugulás biztosan lesz, még a legjobb házakban is elfelejtik időnként levenni a cipőt, mielőtt belépnek a hálószobába. Nos, így van ez a dugulással is. Ahol pedig van dugulás, ott jöhet a duguláselhárítás, hívja bátran, és ami még fontosabb, minél gyorsabban érje el az ügyeletünket, dugulaselharitasugyelet.hu.

Fontos, hogy tudják:

Egyre több helyen bizton számíthatnak ránk. Ha gödi, ha Gyálon lakik vagy Gödöllőn él, akkor woma.hu vagy magyarendre.hu. Éjjel nappal, reggeltől estig eléri szolgálatunkat Nagykátán, Dunakeszin és akár Szentendrén is.

No, de mit kell tudni a womáról?

Ideje elmondani a legfontosabb előnyeit ennek a „négy-, hatlábon járó” szerkezetnek, amely nélkül nincs korszerű, szakszerű duguláselhárítás. A woma nagynyomású forgófejjel rendelkezik, amely szinte a legmakacsabb szennyeződéseket is eltakarítja az útból, a víz útjából. A forgófej úgy kúszik előre, akár egy ügyes állat a járataiban, ezért is szokták a womát úgy is emlegetni, mint csőgörény. Vagyis a duguláselhárítás kabalaállata lehetne a csőgörény, ha valaki szeretne ilyet, de azt hiszem maradunk csak az elnevezésnél. Még akkor is, ha esetleg a csőgörényről valakinek a Ropáci jut eszébe, a sosemvolt olajfaló, amely a csehszlovák filmművészetis diákok vizsgafilmjeként aratott kétes sikereket a nyolcvanas években. És ha akarjuk, ha nem mégiscsak ide kapcsolódik a témánkhoz, a womás duguláselhárításhoz. S ha már szóba hoztam ezt remek áldokumentum filmet, akkor el kell mondani, hogy ez a Ropáci valósággal habzsolta az olajat, a benzingőzzel élt, vagyis szépen takarította a szennyeződést – mondom: duguláselhárítás, de csak a mesében, vagyis egy jól felépített álhírben.

Ezzel szemben a woma, a womás duguláselhárítás csupa valóság, a cső első méterétől kezdve az utolsó centijéig. A méret itt is számít. A dugulás a legtöbb esetben nem a csővezeték első fertályán jelentkezik, sokkal inkább beljebb, vagy még beljebb, esetleg egészen a szennyvízvezeték másik csatlakozásánál, ahol esély sincs arra, hogy a woma nélkül a duguláselhárító eredményt érjen el. Mi is lehet más eredmény a duguláselhárítás terén, mint az, hogy az eltömődést megszüntetni.

Kedves Olvasó, érdemes azt is leszögezni, jól a figyelmükbe ajánlani, hogy mi a woma duguláselhárítás ügyeleten dolgozók még soha nem sültünk fel. Nem kellett csődöt jelenteni, nem volt alkalmunk lehajtott fejjel, dolgavégezetlenül távozni a helyszínről. Minden esetben sikeresen elhárítottuk a dugulást, ez pedig az Önök szemében komoly bizalomra adhat okot. Hívjanak bennünket nyugodtan, bátran és bizalommal éjjel, nappal, délután és kora reggel vagy hajnali ébredés után, mi mindig készen vagyunk arra, hogy a rendelkezésükre álljunk: ha dugulás, ha vízbeömlés, ha özönvíz, ha csőtisztítás, akkor is duguláselhárítás az ország minden részében. Különös tekintettel ajánljuk a figyelmükben, hogy már Vecsésen, Leányfaluban, Tahitótfalun is tárcsázhatnak minket, rövid határidővel, kiszállási díj nélkül érkezünk és munkatársaink garanciával, precíz munkával állnak a rendelkezésükre.

Ami pedig a womát illeti, ennek a berendezésnek akár 150-300 méteres vezeték is lehet a tartozéka. A woma szivattyú pedig 100-300 báros nyomást állít elő, akár oldószeres, forró vizet is tud pumpálni. Különlegessége a forgófej, amelyet a cső végére szereltek. A forgófej, az előrehaladás irányának háttal permetezi a vizet a cső falára negyvenöt fokos szögben. Mit permetezi, egyenes sugárban lövelli a mosóvizet. A víz pedig valósággal leborotválja a szennyvízcső faláról a szennyeződést, amely lehet olajfilm, vagy zsiradék.

El tudják képzelni, milyen szennyezett folyadék kerül a csövekbe egy autómosóban vagy kórház konyhájáról?

Ha ezekben az intézményekben nem működik megfelelően az olajfogó, zsírfogó akkor a szennyvízben lévő szennyeződés, mint valami film kirakódik a csövek falára és rövidesen hízni kezd a szennyeződés, amely magával hozza a későbbi eltömődést: jöhet a duguláselhárítás. Az ügyeletünket most már kereshetik Ürömről, Budakalászról, a solymári Auchan környékéről vagy akár hívhatnak bennünket Nagykovácsiból, Budakesziről, Fótról vagy éppen Pátyról.

Egyébként éppen Pátyon fordul elő, hogy egynémely utcában hiába van ott a szennyvízvezeték, még nem tudtak rákötni az ott lakók, nemegyszer kellünk mi, duguláselhárítók, amikor szennyvízvezeték tisztításról van szó. A womát egyébként nagyon makacs szennyeződéseknél némelyik családi házban, vagy emeletes házban is alkalmazzuk. A nagynyomású tisztító egyik kétségtelen hátránya a sok előny mellett, hogy a tisztított vizet, kifelé, hátrafelé „küldi” ki, így jókora felfordulást tud okozni. Azonban, ahogy korábban jeleztük a woma az egyik leghatásosabb duguláselhárítás, az egyik legbiztosabb módja, hogy az eltömődést azon mód megszüntessük. A woma nagy előnye, hogy mélyen vagy messzire nyúló csővezetékben is „feltalálja” magát, megy előre, mint egy buldog. A woma tisztít, mos, takarít, mint egy jó háziasszony, és az irdatlan nyomásnak köszönhetően minden eltakarít az útból, ami nem odavaló. Ellenben szennyvízvezeték összeköttetéseit békén hagyja, vagyis nem tesz bennük kárt, ez igen nagy előnye ennek a berendezésnek.

Természetesen mi is rendelkezünk womákkal, vagyis nagyobb, jelentősebb dugulásoknál is tárcsázhatnak bennünket. Non stop a rendelkezésükre állunk, ha Budapesten van a dugulás vagy az ország más részeiben, akkor is megbízhat bennünket, megbízhat bennünk.