Hagyományos mosófej: Hátrafelé nyomja majd 300bar nyomással a vizet, ha kell hozzáadagolt vegyszerek segítségével és így tisztítja ki a csatorna vezetéket.

Speciális forgófej: Szintén hátrafelé nyomja a vizet, hiszen csak így tud előre haladni, de vannak furatok, melyek megpörgetik a fejegységet, így könnyebben felveri a letapadt iszapot. A forgásnak köszönhetően meg sokszorozza a gép teljesítményét munka közben.

Speciális gyökérvágó womafej: Ez a munkaeszköz akár egy fegyver is lehetne. Közel 300bar nyomással nyomja hátrafelé és körbe a vizet, közben majd 10000-es fordulaton forgómozgást végez, miközben egy láncot pörget. A lánc, bár elég gyorsan kopik, de minden útban lévő tárgyat, (beton, fagyökér) ki mar a csatornavezetékből.

A különböző eszközök illetve munkafejek, más és más munkára lettek kitalálva, így amekkora segítség lehet a szennyvíz vagy esővíz elvezető csatorna tisztításakor, ugyan akkora rombolást is tud végezni egy nem hozzáértő ember kezében. Az ilyen munkát leg jobb szakemberre bízni!

Csatornamosó berendezéseinket úgy terveztük meg, hogy lehetőleg környezetbarát technológia legyen. Ennek köszönhetően kevés vizet, kevés üzemanyagot és kevés elektromos áramot használnak el womás csatornatisztításkor vagy a spirálos duguláselhárításkor. Ezzel természetesen nem csak a környezetet óvjuk, hanem az Ön pénztárcáját is!

Nem kell utánunk azonnal az emésztőgödröt szippantatnia.
Nem lesz nagy a vízszámlája
A villanyszámla sem fog az egekbe szökni

Minden munkát a lehető legnagyobb szakértelemmel végzünk, amit saját problémánkként kezelünk. Addig nem nyugszunk, míg valamilyen megoldást nem találunk a problémára. Szükség esetén nagyobb cégekkel is jó viszonyt ápolunk, akik ha kell, hatalmas gépparkot állítanak a rendelkezésünkre, ha szükség lenne rá.