Nagyobb szennyvízvezeték dugulás esetén a womás csővezeték tisztítás sem megfelelő eredményt. Rossz csővezeték kivitelezés során tapasztalni, hogy a gyökerek burjánzása miatt a szennyvízvezeték, a szennyvízgerinc szétcsúszik, megreped. Máskor csak magától csúszik szét a cső, és máris belekerül a szennyvízvezetékbe a föld, az iszap és a kavics: a későbbiekben nem lehet majd használni.

Ilyenkor nem segít a womás vízszivattyúzás sem, sőt gyakran még a csővezetékek helyét is nehéz megállapítani. Ilyenkor is jusson eszükbe, hogy a duguláselhárítással és szennyvízvezeték mosással foglalkozó cégünk ebben is tud segíteni. Ráadásul bennünk a nap bármely szakában, akár hétvégén is tud hívni: az ország bármely pontján, minden időben tudjuk vállalni a munkát: feltérképezzük, a nyomvonalat és ezek után tudjuk megmondani, hogy érdemes megjavítani, fontos-e kicserélni a szennyvízvezetéket vagy teljesen új szennyvízrendszert kell építeni.

A nyomvonal kereséséhez speciális csődiagnosztikát alkalmazunk, amelynek segítségével a ház, épület bármely részén, vagy az udvaron milliméter pontosságra meg tudjuk határozni a nyomvonalat és a csővezeték helyét. Ha sikerül helyreállítani a hibát, akkor jöhet a csővezeték tisztítása és ehhez már a nagynyomású womás tisztítót használjuk, garantáltan az összes szennyeződést kitakarítja a sérült vagy a lerakódással teli vezetékből. A szennyvízvezeték nyomvonal keresésről természetesen pontos rajz is készül, annak érdekében, hogy a későbbiekben már egyszerűbb legyen a tisztítás, javítás vagy a csere. Az elektronikus jegyzőkönyvet a ház, lakás tulajdonosának vagy a lakóközösségnek a rendelkezésére bocsátjuk, a későbbi munkák könnyebb elvégzése, megkönnyítése érdekében.

Womás csővezeték tisztításnál, nagynyomású vezetékmosásnál is előnyös, ha a nyomvonallal a ház gazdái és a duguláselhárító szakemberek tisztában vannak.

Keressenek bennünk az év bármelyik napján itthon vagy éppen külföldről is. Duguláselhárítás, womás csatornatisztítás éjjel nappal, garanciával.