Budapest

Budapest

Woma szolgáltatás Budapesten és környékén lakáson belüli és épületen kívüli probléma esetén, éjjel-nappal garanciával. Amennyiben átnézi honlapunk oldalait, mindent megtudhat a dugulások kialakulásáról, házilagos elhárításáról, és tanácsokat adok az otthoni megszűntetés lehetőségeiről.
Womás szolgáltatás a lehető leggyorsabban Budapesten és környékén. Akár több hónap garanciával a korrekt árakon!
A dugulás bármennyire is vigyázunk minden háztartásban, előbb vagy utóbb bekövetkezik. Az igazán makacs és agresszív problémát hagyományos házi módszerekkel lehetetlen véglegesen megoldani. Ez miatt ne essen kétségbe, hiszen számíthat ránk.

Fix áras szolgáltatásaink, rejtett költségeket nem tartalmaznak, így nem érheti Önt kellemetlen meglepetés a munka végén. A csatorna műszaki állapotának függvényében akár több hónap garanciát vállalunk az elvégzett munkára. Lehetőleg a bontás nélküli csatornatisztításokat végzik kollégáink, de nem zárkózunk el a bontási munkavégzés, elől sem.

Womás csatornatisztítás Budapesten akár 1 órán belül a lehető leggyorsabban korrekt árakon!
Tel: 06/20-318-1614

Gyors szolgálatunk Budapesten a lehető leggyorsabb kiszállást az alábbi területeken végzi: Budafok, Budatétény, Nagytétény, Újbuda, Zugló, Angyalföld, Újpest, Rákospalota, Szentmihály, Buda, Pest, Belváros.
Budapesten minden nap éjjel-nappal. Minden megrendelő és Ön is lehetőleg előre szeretné tudni, hogy mekkora összegre számíthat, ezért kérem, olvassa el a árak menüpontot, ahol kikalkulálhatja a várható összeget a munkadíjunkról.

Szolgáltatásaink:
  • Beltéri és kültéri lefolyórendszerek tisztítása és karbantartása kamerás csatornavizsgálattal
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása, csatornahálózatok gyökértelenítése
  • Fertőtlenítés és szagmentesítés a munka végeztével
  • Kamerás csatornavizsgálat hiba megállapítás és szakvélemények kiállítása videó felvétellel.

Önnek, így nekünk is a legfontosabb, hogy felmerülő problémáit a lehető leghamarabb, költségkímélő eszközökkel oldjuk meg a mai kor legmodernebb felszereléseivel.
Ha már eldugult a szennyvízvezeték, akkor kár halogatni a tisztítást, mert a napok elteltével csak egyre nagyobb lesz a baj. A csatornavezetékek, csővezetékek tisztítása szakemberek dolga! Ne késlekedjen, feleslegesen lefolyója tisztításával, hívjon minket bizalommal.

Amennyiben Önnek egy tapasztalt csapatra van szüksége, hívjon minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!