Bármennyire is vigyázunk, előbb vagy utóbb mindenhol bekövetkezhet a dugulás.
A konyhában a túlzott mosogatószer adagolástól a sok kávé zacctól, vagy az ételmaradékoktól, még akkor is, ha nagyon helyesen, de szűrőt használ. A fürdőszobában a sok szappan lerakódás a hajszálak és a tusfürdő. Ugyan ez okoz problémát a mosdókagylónál és a zuhanytálcában is, de a fürdőkádnál sem hagy nyugalmat. Engedje meg, hogy itt felhívjam a figyelmét a mosogatószer és a folyékony szappan adagoló használatára. Csak annyit adagol amennyit feltétlenül szükséges!

A vízkő a fagyökér és a természeti adottságok (földmozgás) sajnos nagy ellensége a szennyvízcsatornának. A vízkő felrakódik a vezeték oldalára, a gyökérzet belenő az illesztéseknél vagy a hajszálrepedéseknél, a földmozgás a lejtési szintet állítja nem megfelelő irányba. Nem is kell több a szennyeződésnek, a szappannak vagy a borotvahabnak, hogy előidézze a dugulást. Érdemes a csatornát akár otthoni eszközök segítségével, vagy akár az interneten található hasznos segítségek és duguláselhárító praktikák bármelyikével időnként át tisztítani vagy karbantartani. Nincs az a szennyvízcsatorna, ami azért dugult volna el, mert időnként a tulajdonos nem túl nagy szakmai tapasztalattal tartotta karban. Lényeg hogy valamilyen szinten lazítsuk fel a szennyeződést, amit az érkező víz elmoshat.

Ha mégis eldugult a szennyvíz vagy esővízcsatornája, ne habozzon! Az áraink fixek, nem tartalmaznak rejtett költségeket, így nincs mitől félnie még akkor sem, ha annyi rossz élményről lehet olvasni az interneten és hallani a médiában. Munkavégzésünkre garanciát vállalunk, ami akár több hét is lehet!

A legnehezebb feladat a csatornába belenőtt fagyökérzet eltávolítása.

Ennek ellenére minden megoldható!

Speciális gyökérvágó eszközök segítségével már egy kicsit könnyebb, de nem egyszerűbb feladat. A fagyökér, ha egyszer egy vezetékbe belenőtt azt végleg kiirtani már nem lehet. A végleges megoldást előbb vagy utóbb a csatorna cseréje jelenti.

Duguláselhárító cégem megalapításakor, mindig magamat néztem, hogy nekem mi esne jól? Hogy esne, ha megrendelek egy szolgáltatást és mikor végez a mester, egy teljesen más árat mond, mint amit előre megbeszéltem vele.

1988-óta él a cégem! Azóta minden egyes duguláselhárítási munkánál azon mesterkedtem, hogy az ügyfél maximálisan meg legyen velem elégedve, mert az nekem örömet okoz és talán nem is létezik ettől nagyobb sikerélmény és jobb reklám, mint amikor egy elégedett ügyfél ajánl miket a szomszédjainak, barátainak, ismerőseinek.

Amennyiben nem tudja megszüntetni a bajt, duguláselhárítási munkáinkat a mindenkori leg fejlettebb technológiával végezzük, ne habozzon! Hívjon bizalommal!